ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

[need adoble flash player]
Η Venus Cerámica αποτελεί έναν επιχειρησιακό σχεδιασμό που ξεκίνησε με πολλή φαντασία και που στην πορεία είδε τις προσπάθειές του να ανταμείβονται με την αποδοχή της αγοράς. Η εξέλιξη της επιχείρησης και η ταύτιση με τους πελάτες μας κατέστησε αναγκαία τη διεύρυνση της παραγωγικής δυναμικότητας, και αυτό το κάνουμε με καινούργιους κεραμικούς κλιβάνους, ανανεώνοντας τη γκάμα των προϊόντων μας, διευρύνοντας την προσφορά σε τεχνολογικά πολύ εξελιγμένα κεραμικά προϊόντα και αποκτώντας νέες εγκαταστάσεις ώστε να αντιμετωπίσουμε τη ζήτηση των καταναλωτών. Το επόμενο βήμα συνίσταται στην ανανέωση των εμπορικών και διοικητικών δομών μας.
Όλα αυτά είχαν ως προϋπόθεση την αλματώδη αύξηση των αριθμών πωλήσεων, που βασίστηκε κατά ένα μεγάλο μέρος, στην αύξηση των εξαγωγών, που, χρόνο με το χρόνο, έφταναν ολοένα και σε περισσότερες χώρες.

Σήμερα, η Venus Cerámica (Βένους Θεράμικα) είναι μια από τις πλέον βραβευμένες Ισπανικές επιχειρήσεις, κάτι που οφείλει κυρίως στην εξαγωγική της δραστηριότητα (μεταξύ αυτών, το Βραβείο Εξαγωγών 2008), στην ποιότητα, στο σχεδιασμό των προϊόντων της, και στη σοβαρότητα των επιχειρησιακών προτάσεών της. Σήμερα, η επιχείρηση βρίσκεται καταλαμβάνει μια σταθερή θέση μεταξύ των πλέον σημαντικών εταιρειών στον τομέα των κεραμικών, ενός παραγωγικού τομέα της Ισπανίας με τη μεγαλύτερη αναγνώριση και κύρος σε διεθνές επίπεδο.